Verhuur

Een fiets huren van een fietsenwinkel in Roosendaal

In sommige gevallen is een fiets huren in Roosendaal praktischer dan er eentje kopen. Dat kan bijvoorbeeld het geval zijn als uw auto tijdelijk in reparatie is en het garagebedrijf even geen leenauto beschikbaar heeft. Of wanneer u bijvoorbeeld een lange fietstocht wilt maken en er niet op vertrouwt dat uw huidige oude rijwiel zo’n grote afstand moeiteloos kan overbruggen. Met het oog op die laatstgenoemde situatie zou het zelfs een aanrader kunnen zijn om een elektrische fiets te huren, zodat de tocht minder inspannend wordt. Een ideale oplossing als u niet vaak lange afstanden op de pedalen aflegt.

Een fiets huren om deze uitgebreid te testen

Heeft u voor uw eerstvolgende aankoop een bepaald merk of type fiets op het oog en wilt u deze eerst een paar dagen of weken testen? Ook dan is een reguliere fiets, of een elektrische fiets in Roosendaal, huren het overwegen waard. Op die manier ontdekt u alle ins en outs van het rijwiel, zodat u veel beter kunt bepalen of u de fiets uiteindelijk ook echt aan wilt schaffen. Dat geldt eens temeer als u het comfort van een elektrisch rijwiel wilt ervaren. Door enige tijd een elektrische fiets te huren, krijgt u goed de nieuwe techniek ervan onder de knie, zodat u er meteen voor de volle honderd procent gebruik van kunt maken vanaf het moment dat u het rijwiel daadwerkelijk hebt gekocht.

Sluit een huurovereenkomst af voor een reguliere of een elektrische fiets

Als u besluit u om een fiets of een elektrische fiets te huren, dan wilt u natuurlijk wel op een hoogwaardig rijwiel rondrijden. We voorzien u graag van een perfect functionerende fiets van een gerenommeerd merk. Treedt er in die periode toch een mankement op, dan zorgen wij er als fietsenmaker uit Roosendaal snel voor dat het snel wordt hersteld. U kunt bij ons daarnaast terecht voor het kopen van een nieuwe of tweedehands fiets. We zijn uiteraard ook bereikbaar door te bellen naar (0165) 53 50 85 of door een e-mail te sturen naar info@schrauwenfietsen.nl als u een reguliere of elektrische fiets wilt huren of voor fietsonderhoud.

 

TARIEVEN
Huur voor 1 dag € 25,-
Huur voor 1 week € 125,-
Borg € 150,- per fiets
ACTIERADIUS TOT 100KM

De huur wordt met de borg verrekend bij het terugbrengen van de fiets.

RESERVEREN
Het reserveren van een elektrische fiets kan alleen op afspraak.  U kunt telefonisch reserveren 0165 535085 of via mail info@schrauwenfietsen.nl
De reservering is bevestigd na een bevestigingsmail.

Wij vragen om uw indentiteitsbewijs.

 

Anderen bekeken ook:

Fietsenmaker Roosendaal | Fietsonderhoud Roosendaal | Elektrische fiets Roosendaal


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  9.00-12.00 / 13.00-17.30
Woensdag:  9.00-12.00 / 13.00-17.30
Donderdag:  9.00-12.00 / 13.00-17.30
Vrijdag:  9.00-12.00 / 13.00-17.30
Zaterdag:  9.00-17.00
Zondag:  Gesloten


Facebook


Financiering

ReviewsUnigarant