Reparatie

Dé fietsenmaker van Roosendaal

Een goede fietsenmaker in Roosendaal zorgt voor het repareren van uw fiets zodat u weer voor lange tijd plezier aan uw rijwiel beleeft. Wat dat betreft zit u bij Schrauwen Fietsen meer dan goed. Wij staan als fietsenmaker in de wijde omgeving bekend om de klantvriendelijke aanpak en de hoge mate aan serviceverlening. Dat geldt niet alleen voor de verkoop van nieuwe en tweedehands fietsen, maar ook wanneer u door onze specialisten uit Rotterdam uw fiets wilt laten maken.

Een ervaren fietsenmaker die iedere fiets perfect kan repareren

Omdat we op het vlak van fietsen al zo lang actief zijn, weet onze technische crew snel de oorzaak van een of meerdere mankementen op te sporen. De tijd die het repareren van een fiets in beslag neemt, proberen we voor u zo kort mogelijk te houden. Voor het herstel van uw rijwiel gebruiken we uitsluitend onderdelen van topkwaliteit, zodat u er absoluut zeker bent dat uw fiets na de reparatie aan alle eisen voldoet. Aangezien wij beschikken over een breed inzetbare kennis, slagen wij er ook altijd in een elektrische fiets in Roosendaal op te knappen. Het laten maken van uw fiets bij ons is bovendien mogelijk tegen een uiterst betaalbaar tarief. Als een fiets echter ernstig beschadigd is, is het wellicht verstandiger om bij ons een nieuwe goedkope fiets aan te schaffen in plaats van de fiets te laten maken.

Stel niet uit om uw fiets te laten maken

Laat in geval van problemen zo snel mogelijk uw fiets repareren om ergere schade te voorkomen. Kunt u niet zonder fiets en stelt u daarom wellicht uw bezoek aan de fietsenmaker uit? Ook dan zijn we u als fietsenmaker graag tijdens het fietsonderhoud van dienst. In dat geval kan het laten maken van uw fiets gepaard gaan met voor u beschikbaar stellen van leenfiets. Laat uw fiets daarom zonder aarzelen repareren door onze fietsenmaker en blijf mobiel! Heeft u vragen voorafgaand aan uw bezoek of bent u benieuwd naar ons nieuwe fietsenaanbod? Neem dan contact met ons op via (0165) 53 50 85 of via info@schrauwenfietsen.nl om snel uw fiets te laten maken.


TerugDeel het met uw vrienden!


opruimingContactgegevens

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  9.00-12.00 / 13.00-17.30
Woensdag:  9.00-12.00 / 13.00-17.30
Donderdag:  9.00-12.00 / 13.00-17.30
Vrijdag:  9.00-12.00 / 13.00-17.30
Zaterdag:  9.00-17.00
Zondag:  Gesloten
 
IVM een storing zijn wij telefonisch niet bereikbaar


Facebook


Financiering

ReviewsUnigarant